Holwerda Shipmanagement onderscheidt zich door bekwaam beheer en exploitatie van schepen. De combinatie van lange ervaring, gedegen technische kennis en toepassing van innovatieve technologieën en processen zorgt voor betrouwbare, efficiënte en effectieve inzet van schepen.

Missie en visie

Met ruim 130 jaar ervaring in de scheepvaart heeft Holwerda een uitzonderlijke expertise opgebouwd op het gebied van bevrachting, aan- en verkoop van schepen, technisch beheer, bemanningszaken en administratieve verslaglegging. Wij willen onze expertise inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen in het beheer van schepen. Onze dienstverlening is klantgericht en van hoge kwaliteit, betrouwbaar en met aandacht voor het milieu en verstandig gebruik van grondstoffen.

We willen onze onderneming laten groeien, waarbij het vasthouden van ons hoge kwaliteitsniveau belangrijker is dan omvang of groeitempo. We willen hierbij de balans bewaren tussen flexibiliteit en systemen die kwaliteit en efficiëntie borgen en verhogen.

Om dienstverlening van hoog niveau te kunnen bieden is personeel van hoge kwaliteit onmisbaar. We tonen verantwoordelijkheid, respect, nauwkeurigheid en flexibiliteit. We halen het beste uit elkaar en onszelf door te zorgen voor een veilige werkomgeving en aandacht voor persoonlijke ontplooiing.