Bij Holwerda zijn we continue op zoek naar bemanning voor onze containerschepen.
Ben jij kapitein, 1e of 2e stuurman of 1e of 2e werktuigkundige en toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag in een organisatie werken die staat voor kwaliteit, respect en persoonlijke ontwikkeling? Dan willen we graag kennis met je maken en kijken hoe wij het beste uit elkaar kunnen halen.

Korte lijnen tussen schip en wal

Door de korte lijnen tussen schip en de gehele walorganisatie kunnen we waar nodig snel handelen en kunnen we afspraken maken over vaar/verlof en carrière planning. Wij zijn gewend om deze afspraken ook na te komen! Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Ieders input wordt gewaardeerd zodat het werk zo goed mogelijk en met plezier kan worden uitgevoerd.

Variatie, korte reistijd en een prettige sfeer

Onze schepen varen een intensief schema waardoor de werkzaamheden erg gevarieerd zijn en je tijd aan boord voorbij is voordat je er erg in hebt. Omdat onze schepen voornamelijk in de Noordzee en Oostzee varen is de reistijd naar de schepen kort en kun je makkelijk communiceren met familie en vrienden thuis.

Wij streven naar een vaste groep bemanningsleden per schip, zodat je met elkaar kunt bouwen aan een goede samenwerking en een prettige sfeer aan boord. Promotie naar een nieuwe functie of naar een groter, complexer schip draagt bij aan afwisseling in de teams aan boord.

Onze kwaliteit

  • Er worden afspraken gemaakt over een carrière planning
  • Afspraken over vaar/verlof periodes worden nagekomen
  • Persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen wordt gestimuleerd
  • Korte lijnen in het contact met de nautische- en technische dienst en personeelszaken

Jouw kwaliteit

  • Als lid van het team aan boord wordt van je verwacht dat je alert je beroep uit oefent, meedenkt met de lading operaties, de veiligheidsmiddelen, het onderhoud en reparaties
  • Goede samenwerking met de collega’s aan boord en de nautische en technische dienst aan de wal
  • Je bent er trots op dat jij bijdraagt aan de veilige en economische vaart van een goed onderhouden schip en het efficiënt vervoeren van de lading

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken op een van onze schepen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Bel: +31 513 63 63 05

Of stuur een maitje naar onze afdeling
bemanningszaken:

pz@holwerdaship

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Verstuur bericht